Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου για 40 και πλέον έτη. Με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσο αφορά το αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα κορυφαία brands που συνεργαζόμαστε είναι και η FORD. Μία κορυφαία μάρκα σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, την ασφάλεια και την τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων της.
 
 
Με συνεχείς επενδύσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις, τεχνολογικό εξοπλισμό και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχει δημιουργήσει μία πρότυπη κάθετη μονάδα Ford και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες πώλησης και after sales service.
 
Η FORD Γκαρτζονίκας διαθέτει μία κάθετη οργάνωση των εγκαταστάσεών του ομίλου και η συνεχείς εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, είναι η αφετηρία για μια τεράστια γκάμα προϊοντικών επιλογών τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές μετακινήσεις των πελατών αλλά και την υποστήριξή τους μετά την πώληση μέσω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρονται. Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε:
 
Επιβατικά Ford
Επαγγελματικά Ford
Γνήσια Αξεσουάρ Ford
Ford Service
Προσφορές
Test Drive

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ