Νεα και εκδηλωσεισ

Ευρωπαϊκό Μικρό Best-Seller της Ford

Η Ford ανακοίνωσε ότι το Fiesta – το Ευρωπαϊκό μικρό best-seller της* – θα διατίθεται με νέα χρώματα, σημαντικά αναβαθμισμένο στυλ και εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές κινητήρων για διαφορετικές εκδόσεις.

Μετά από τρεις συνεχείς χρονιές στην κορυφή των Ευρωπαϊκών πωλήσεων - 2012, 2013 και 2014 - το Fiesta επικράτησε και πάλι στη Νο1 θέση της κατηγορίας του το πρώτο τρίμηνο του 2015, με 88.155 μονάδες. * Η Ford ανακοίνωσε επίσης το πιο αποδοτικό Fiesta όλων των εποχών. Το Fiesta ECOnetic εφοδιάζεται τώρα με τον 1.5 TDCi diesel της Ford και πετυχαίνει κατανάλωση 3,2 l/100 km με εκπομπές CO2 82 g/km. ** Οι νέες αποχρώσεις που διατίθενται για το Fiesta είναι: Magnetic, μία σκούρα, απαστράπτουσα μεταλλική γκρι, Candy Red, μία ζωηρή, λαμπερή κόκκινη και Silver Silk, μία πολυτελής, σατινέ μεταλλική γκρι-ασημί.

Η Ford έχει επεκτείνει επίσης τη γκάμα στιλάτων μοντέλων της Fiesta Red & Black Edition συμπεριλαμβάνοντας τον κινητήρα 1.5 TDCi 95 PS diesel. Ο 1.0 EcoBoost 140 PS που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμος μόνο για τα Fiesta Red και Black Edition, θα προσφέρεται επίσης με τις εκδόσεις Titanium και Sport.

Η Ford στο Open Weekend της Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε

Mε μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων της εταιρείας K. Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. Η εταιρεία έρχεται με τα κορυφαία μοντέλα της κοντά στους συμπολίτες της, προσφέροντάς τους πλούσια δράση και πρωτότυπη διασκέδαση. Πλήθος κόσμου, είχε την ευκαιρία όχι μόνο να θαυμάσει τα μοναδικά μοντέλα επιβατικών της Ford, αλλά και να πραγματοποιήσει ένα test drive σε όποιο μοντέλο επιθυμούσε.
 
 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ